Seabob
Oorsprong: Germany Website: https://seabob.com

Als je op zoek bent naar de ultieme zomerdag, ga dan gewoon het water op. Geen grenzen, ervaar enorme open ruimtes en pure vrijheid met de Seabob. Welke uitrusting u ook kiest. Deze watersportuitrusting is zorgvuldig met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. De compromisloze kwaliteitsstandaard van elke Seabob komt tot uiting in elk detail.

F5

Een bijzonderheid van de Seabob F5 is het extreem lage gewicht van slechts 29 kg. De seabob heeft een stuwkracht van 480 Newton. Het E-Jet Power System in de Seabob F5 wordt in 4 vermogensniveaus geregeld. Deze etappes geven het schip een sportief karakter en staan garant voor absoluut plezier en de hoge prestaties van de seabob in combinatie met de lage vermogen/gewichtsverhouding. De uitstekende vaareigenschappen van de Seabob F5 maken hem geschikt voor gebruik in elk water. Ze voelt zich thuis in de zee. De Seabob F5 laat uitstekende prestaties zien in termen van hoge wendbaarheid en kan worden gebruikt in zowel kleine als grote zwembadcomplexen.

F5 S

De Seabob F5 S is de ultieme high performance slabob met een gewicht van slechts 34 kg. De prestaties zijn onovertroffen. De F5 S heeft een indrukwekkende stuwkracht van 680 Newton. Het E-Jet Power System wordt in 6 vermogensniveaus geregeld. Met deze versnellingen van de Seabob F5 S kunt u ontspannen schakelen in een lage versnelling of, voor hogere snelheden, in de 6e versnelling. De seabob heeft een zeer sportief karakter en kenmerkt zich door zijn buitengewone dynamiek. Zijn sportieve uitstraling wordt geaccentueerd door elementen in een chroomconstructie. De Seabob F5 S voelt zich thuis in de zee.

F5 SR

De SEABOB F5 SR is het krachtigste uit de SEABOB F5-serie. De prestaties zijn uniek. Het E-Jet Power System van de SEABOB F5 SR genereert een enorme stuwkracht van 745 Newton. Dit motorvermogen wordt verdeeld over 7 versnellingen. In de lagere versnellingen vaart u langzaam door het water. In de hoogste versnellingen kun je de enorme en indrukwekkende stuwkracht van de F5 SR in het water voelen en ervaren. Naast de krachtige motor biedt de SEABOB F5 SR ook hoogwaardige optionele extra’s.

De SEABOB F5 SR wordt standaard geleverd met het SEABOB-camerasysteem met twee geïntegreerde camera’s, een ingebouwd opslagsysteem en een WLAN-transmissiemodule. De F5 SR wordt ook standaard geleverd met het hoogwaardige chroompakket. De SEABOB F5 SR kan zonder meerprijs worden afgewerkt met één van de aangeboden oppervlakken uit ons gehele kleurenpalet. De SEABOB F5 SR heeft ook twee achterste vinnen voor de stabiliteit. Deze verbeteren de wendbaarheid tijdens duikreizen en onderstrepen het sportieve ontwerp.